Kongresi

Udruženja kardiologa Srbije

nazad

14. kongres interventnih kardiologa BASICS+ i 4. kongres Kardiovaskularnog imidžinga (KIS)

25.04.2021 - 27.04.2021
online

Kotizacija: 120 eura sa PDV-om u dinarskoj protivvrednosti na broj računa 160-45450-11 po srednjem kursu NBS na dan uplate. Pojedinačna kotizacija uključuje pristup rešavanju dva akreditovana testa koja učesnici nisu ranije rešavali sa ukupnim KME bodovima 10.

Za više informacija o učešću na simpozijumu se obratite Jeleni Stamenković, email/tel:  zivka.milicevic@gmail.com; 0642983418

Poštovane koleginice i kolege,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će ove godine Radna grupa za kateterizaciju srca i perkutane koronarne intervencije i Radna grupa za kardiovaskularni imidžing organizovati prvi zajednički kongres, u sklopu koga će se održati četrnaesti kongres interventnih kardiologa BASICS+ i četvrti kongres Kardiovaskularnog imidžinga (KIS).  

Shodno aktuelnoj epidemiološkoj situaciji, kongres će se održati u virtuelnom formatu na posebno pripremljenoj kongresnoj platformi u periodu od 25-27.04.2021. godine.

Fokus ovogodišnjeg kongresa će biti na izazovima u organizaciji i lečenju kardioloških bolesnika tokom COVID-19 pandemije, hroničnom koronarnom sindromu, akutnom koronarnom sindromu bez ST elevacije, urođenim srčanim manama, kao i dijagnostici i interventom lečenju strukturalnih bolesti srca. Poseban akcenat će biti na značajnu povezanost kardiovaskularnog imidžinga i interventnog lečenja kardioloških bolesnika. 

Pozivamo Vas da učestvujete na predstojećem kongresu i omogućite najviši kvalitet na obostrano zadovoljstvo.

 

S poštovanjem,

Ko-direktori organizacionog odbora BASICS+ i KIS

 

Predsednik Radne grupe za interventnu kardiologiju UKS

Mr sci. med. dr Dragan Debeljački

 

Predsednica Radne grupe za Kardiovaskularni imidžing UKS

Doc. dr Aleksandra Ilić

 

Predsednik Udruženja kardiologa Srbije

Prof. dr Siniša Stojković