Kongresi

Udruženja kardiologa Srbije

nazad

BELVIS 2021

12.06.2021 - 13.06.2021
Hotel Hilton, Beograd

Poštovane koleginice i kolege,

Imamo veliko zadovoljstvo da Vas obavestimo da će se drugi međunarodni simpozijum o bolestima srčanih zalistaka [The Belgrade Valve International Symposium (BELVIS)]  održati u subotu i nedelju, 12-13.06.2021 u hotelu Hilton u Beogradu. Tema ovogodišnjeg simpozijuma je lečenje bolesti srčanih zalistaka kod pacijenata sa srčanom insuficijencijom i lečenje srčane insuficijencije kod bolesnika sa bolestima srčanih zalistaka.

 Predstojeći BELVIS 2021 simpozijum će se održati kao hibridni sastanak sa predavačima i panelistima koji će biti prisutni u sali. Predavači koji ne budu bili u mogućnosti da uživo prisustvuju sesiji će se uključiti preko zooma/video linka. Sva predavanja i sesije će biti prenošeni uživo iz sale u hotelu Hilton.

Sastanak zajednički organizuju kardiolozi i kardiohirurzi Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva za Zdravlje Republike Srbije, Udruženja Kardiologa Srbije, Udruženja Kardiovaskularnih Hirurga Srbije, Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Zbog učešća većeg broja stranih predavača predavanja će biti održavana na srpskom i engleskom jeziku, a slajdovi će biti na engleskom.

Naučni program će biti akreditovan od strane nacionalnog saveta za akreditaciju, a registracija za simpozijum se neće naplaćivati.

Simpozijum je namenjen kardiolozima, kardiohirurzima, kao i svim lekarima i medicinskim sestrama i tehničarima koji su uključeni u ovu problematiku i zainteresovani za ovu oblast medicine. 

Program simpozijuma će uskoro biti dostupan na website adresi  www.belvisbelgrade.com

Nadamo se da ćemo zajednički doprineti da ovaj simpozijum bude od koristi svima koji se susreću i koje interesuje ova vrsta kardiovaskularne patologije.

Organizatori simpozijuma:

Dr Marko Banović, kardiolog                                                                      

Dr Svetozar Putnik, kardiohirurg