Kongresi

Udruženja kardiologa Srbije

nazad

KIS 2017

25.02.2017 - 27.02.2017
CROWNE PLAZA hotel, Beograd

Poštovane koleginice i kolege,

Posebno nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da učestvujete na Drugom kongresu Kardiovaskularnog Imidžinga Srbije (KIS 2017) koji organizuje Radna grupa za kardiovaskularni imidžing, Udruženja Kardiologa Srbije, koji će se održati od 25-27. februara 2017. u Crowne plaza hotelu u Beogradu.

Kotizacija za kongres je 100 eura + PDV, jer je kongres jedinstvena prilika za edukaciju kako od strane naših vodećih stručnjaka, tako i od inostranih profesora.

Pozivamo Vas da pošaljete vaše originalne radove u formi abstrakta do 15. januara 2017.godine.

Želeli bismo posebno da pozovemo sve mlade kardiologe, interniste i radiologe iz Srbije i regiona da učestvuju na kongresu. Ovaj kongres je jedinstvena i lepa prilika da se pokaže stanje razvoja kardiovaskularnog imidžinga Srbije i regiona. 

Abstrakt forma i uputstvo za slanje se nalazi na našem sajtu. Prijem radova je isključivo u elektronskoj formi, preko sajta Udruženja kardiologa Srbije ( za logovane korisnike ) ili direktno na e-mail adresu: uks.podrska@gmail.com (maksimalno 250 reči, prema pravilima za slanje radova za Kongres Evropskog udruženja kardiologa).

Takođe pozivamo sve zainteresovane da postanu članovi naše radne grupe, tako što će preuzeti pristupnicu, popuniti je i poslati na mejl KIS2017uks@gmail.com

Srdačan pozdrav,

Prof dr Ivana Nedeljković, predsednik kongresa i radne grupe za kardiovaskularni imidžing Srbije

Prof dr Jelena Stepanović, bivši predsednik radne grupe za kardiovaskularni imidžing Srbije

kl.asist. dr Danijela Trifunović, kl. asist. dr Vojislav Giga i kl. asist dr Marko Banović, sekretari kongresa i radne grupe za kardiovaskularni imidžing Srbije