Kongresi

Udruženja kardiologa Srbije

nazad

KIS 2019

08.03.2019 - 09.03.2019
CROWNE PLAZA hotel, Beograd

Poštovane koleginice i kolege,

Posebno nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da učestvujete na Trećem kongresu Kardiovaskularnog Imidžinga Srbije (KIS 2019) koji organizuje Radna grupa za kardiovaskularni imidžing, Udruženja Kardiologa Srbije, koji će se održati od 8 -9. marta 2019. u hotelu Crowne plaza  u Beogradu.

Kotizacija za kongres je 120 eura sa PDV-om, jer je kongres jedinstvena prilika za edukaciju kako od strane naših vodećih stručnjaka, tako i od inostranih profesora.

Pozivamo Vas da pošaljete vaše originalne radove u formi abstrakta do 20. februara 2019.godine.

Želeli bismo, posebno da pozovemo, sve mlade kardiologe, interniste i radiologe iz Srbije i regiona da učestvuju na kongresu. Ovaj kongres je jedinstvena i lepa prilika da se pokaže stanje razvoja kardiovaskularnog imidžinga Srbije i regiona i čuju predavanja poznatih stručnjaka iz Evrope.

Abstrakt forma i uputstvo za slanje se nalazi na našem sajtu. Prijem radova je isključivo u elektronskoj formi, preko sajta Udruženja kardiologa Srbije (za logovane korisnike ) ili direktno na e-mail adresu: belkan87@gmail.com (maksimalno 250 reči, prema pravilima za slanje radova za Kongres Evropskog udruženja kardiologa, uz naznaku da je abstrakt za KIS 2019 godine).

Takođe pozivamo sve zainteresovane da postanu članovi naše radne grupe, tako što će preuzeti pristupnicu, popuniti je i poslati na mejl  kao za abstrakt, uz naznaku pristupnica za radnu grupu.

Svim učesnicima će biti omogućena registracija u hotelu Crowne Plaza, uz uobičajenu potvrdu o učešću na simpozijumu. (Jelena Stamenković, email/tel:  zivka.milicevic@gmail.com; 0642983418).

Oficijelna turistička agencija za rezervaciju hotelskog smeštaja i sl. je Rubicon travel and events (Direktor Mirko Levajac email/tel: kongresi@rubicontravel.rs; 011-3981411)

S poštovanjem,

Prof dr Ljiljana Jovović

predsednik kongresa i radne grupe za kardiovaskularni imidžing Srbije

Prof dr Ivana Nedeljković
bivši predsednik kongresa i radne grupe za kardiovaskularni imidžing Srbije

dr Nikola Bošković  i dr Jovana Lakčević, sekretari kongresa za kardiovaskularni imidžing Srbije