ZASINK 2018

Poštovane kolege,

Veliko nam je zadovolsjtvo da održimo 4.ZAječarski Simpozijum Intervente Kardiologije, ZASINK 2018 .Cilj našeg Simpozijuma je popularizacija Interventne kardiologije istočne Srbije i prikaz naših dostignuća i naših mogućnosti. I ove godine, ZASINK će imati međunarodni format sa specijalnim gostima iz regiona i inostranstva.

Ove godine imamo poseban jubilej kojim obeležavamo 10. godišnjicu postojanja Pejsmejker centra u Zaječaru koji kadrovski i organizaciono čini temelj Odeljenja invazivne kardiologije u Zaječaru.

Zahvaljujući svim zaposlenima u Odeljenju Invazivne kardiologije u Zaječaru ovaj događaj, po ugledu na najznačajnije nacionalne i evropske stručne sastanke imaće i video prenos rada u angiosali. Prenosom pored popularizacije metodologije, kolegama istočne Srbije omogućavamo da “uđu” u radni ambijent i suštinu samih procedura, da vide kako se sprovode, kako operateri za vreme procedura razmišljaju i kakve dileme imaju. Ove godine planiramo prenos rada iz angio sale u Zaječaru ali i iz angio sale Kliničkog centra u Nišu. Uvaženi gosti operateri biće Prof Aleksandar Osiev, Prof Siniša Stojković i dr Nenad Božinović. Organizovali smo i posebnui sesiju koja na ZASINKU predstavlja Američki koledž kardiologa (ACC) na čelu sa Prof Milanom Nedeljkovićem Guvernerom 34. Chapter-a ACC za Srbiju i Republiku Srpsku kao i specijalnim gostom, kardiohirurgom iz Denvera (Kalifornija) Prof dr Michael Firstenberg. Na ovogodišnjem ZASINKU imamo i sesiju koju organizuje Prof Marina Deljanin Ilić sa Prof Stevom Ilićem i svojim saradnicima iz Instituta Niška Banja.

 

Doborodošli!

U Zaječaru                                          Predsednik Organizacionog odbora, Šef Odeljenja Invazivne kardiologije

15.08.2018.                                                                 Prim dr sc med Vladimir Mitov, FACC

                                                                                         +381628011760, [email protected]

UKS Obaveštenja

15.04.2024.

Prijava za besplatne kotizacije za učešće na Evropskom kongresu kardiologa 2024

Pozivamo sve zainteresovane da pošalju prijave za besplatne kotizacije za učešće na Evropskom ...

ESC/ACC i druga obaveštenja

05.10.2023.

Polaganje ACC testa Certified Cardiovascular Knowledge Examination

Poštovane koleginice i kolege,  za sve one koji su eventualno zainteresovani, u prilogu se ...

„Srce i krvni sudovi" Broj 1/2024

Časopis „Srce i krvni sudovi"

„Srce i krvni sudovi" Broj 1/2024

Volumen 43

Urednik Slobodan Obradović

Opširnije