Poštovani članovi UKS,

U saradnji sa Evropskim udruženjem kardiologa, UKS i ove godine ima zadovoljstvo da Vas pozove na Evropski kongres kardiologa koji se održava u Minhenu od 25-29. avgusta, i obavesti Vas o NOVIM POGODNOSTIMA I MOGUĆNOSTIMA koje nudimo zajedno sa ESC, posebno za mlade kardiologe.

Pre nego što Vam ponudimo mogućnosti za ESC kongres, pozivamo Vas da imate u planu da do 14. februara pošaljete apstrakte za kongres

Prijavite se do 31. januara i na ESC konkurs za kliničke i istraživačke stipendije preko linka www.escardio.org/grants

1. 25 BESPLATNIH KOTIZACIJA ZA MLADE KARDIOLOGE
Kao i prethodnih godina, ESC nudi 25 besplatnih kotizacija za ESC kongres 2018 za mlade kardiologe ne starije od 35 godina. Molimo sve kardiologe mlađe od 36 godina da do 15. februara pošalju svoje prijave sa kratkom biografijom na mail sekretara UKS Dr Vojislava Gige [email protected]. Svi oni koji pošalju i apstrakte kao prvi autori ulaze u izbor i kandidata kojima će ili ESC ili UKS pokriti troškove puta i boravka u vrednosti od 850e (pogledaj informaciju 3). Prednost će imati kandidati koji prethodnih godina nisu koristili ove pogodnosti, kandidati koji su poslali radove za ESC kongres, kao i kandidati koji su pokazali do sada naučnu aktivnost!

2. KONKURIŠITE ZA ESC KONGRES 2018 EDUKATIVNE GRANTOVE
Iskoritite priiku da konkurišete za ESC grantove u vrednosti od  €850 za putne troškove, plus besplatnu registraciju za kongres i ESC Profesionalno članstvo za 2018 preko sledećeg sajta: ESC Congress Educational Grants.
Prednost će imati oni kandidati koji šalju apstrakte za ESC kongres. Krajnji rok prijave je 22. februar 2018., a odluke će biti donete tokom marta 2018.

3. NOVO!!!!!! PLAĆENI TROŠKOVI BORAVKA NA ESC KONGRESU - GRANTOVI KAO PARTNERSTVO ESC i UKS
Dobrim delom i po ugledu na UKS!, i razgovore koje smo vodili tokom našeg poslednjeg kongresa, i posle odluka Borda ESC, ESC će ove godine po prvi put dodeliiti i 3 granta od 850 evra za troškove boravka, uz besplatne kotizaciju i ESC profesionalno članstvo za 3 lekara koje je UKS predložio za besplatne kotizacije (vidi tačka 1). 

Ali pored 3 granta što dodeljuje ESC, još 3 granta od 850 evra će dodeliti i UKS, tako da če ukupno 6 kandidata sa liste od 25 imati i besplatnu kotizaciju i pokrivene putne troškove u vrednosti od po 850 evra. Prednost će imati kandidati koji su poslali radove kao prvi autori za ESC kongres i koji su pokazali prethodnim radom naučnu aktivnost! 

Prof. dr Ana Đorđević Dikić

Predsednica Udruženja kardiologa Srbije

BASICS 2024

Kongresi

BASICS 2024

21 -23. april 2024.

Lokacija: Hotel Šeraton, Novi Sad

Opširnije
UKS Obaveštenja

15.04.2024.

Prijava za besplatne kotizacije za učešće na Evropskom kongresu kardiologa 2024

Pozivamo sve zainteresovane da pošalju prijave za besplatne kotizacije za učešće na Evropskom ...

ESC/ACC i druga obaveštenja

05.10.2023.

Polaganje ACC testa Certified Cardiovascular Knowledge Examination

Poštovane koleginice i kolege,  za sve one koji su eventualno zainteresovani, u prilogu se ...

„Srce i krvni sudovi" Broj 1/2024

Časopis „Srce i krvni sudovi"

„Srce i krvni sudovi" Broj 1/2024

Volumen 43

Urednik Slobodan Obradović

Opširnije